E-Bülten Üyeliği
KAYIT OL
Hakkımızda
Kimiz?
Türkiye'nin en büyük et ve et ürünleri üreticilerinden biri olarak sadece üretmenin yeterli olmadığını bilen; sağlıklı ve güvenilir ürünler üretmek için kalite, hijyen ve yasa kurallarını titizlikle yerine getirmenin gerekliliğine inanan ve bunu ilke edinen, sektörde 60 yıllık tecrübeye sahip bir kuruluşuz.
Tarihçe
Mükemmel lezzet için, 60 yıldan beri faaliyet gösterdiğimiz et ve et ürünleri sektöründe, Türkiye\'nin en doğal ve lezzetli etlerini, hijyenik ortamlarda üretilmiş sağlıklı et ürünleri halinde tüketiciyle buluşturuyoruz. 1998 yılında faaliyete geçirdiğimiz modern tesislerde, sektördeki 60 yıllık tecrübemizi teknolojiyle harmanlıyoruz. 

Gurme Gıda olarak, tüketiciye daha kaliteli hizmet sunabilmek için; ürün çeşitliliğimizi her zevke hitap edebilecek şekilde genişletiyor, ürünlerimizin lezzetine bir gurme titizliğiyle özen gösteriyoruz. Her zaman sağlıklı ve hijyenik üretim yaparak her geçen gün biraz daha büyüyoruz.
Üretim
Hammadde temininden, satış aşamasına kadar; ulusal ve uluslararası standartlara uygun davranıyor, çevre ve doğaya önem veriyor, Ar-Ge çalışmaları ve sürekli iyileştirmeler yapıyor, daima sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmak felsefesiyle lezzet üretiyoruz.

Tesislerimizde bulunan üstün donanıma sahip laboratuvarlar ve el değmeden üretim yapmaya olanak sunan makine parkurumuzla hijyen koşulları en üst seviyeye çıkarıyoruz. Hijyenine, lezzetine ve kalitesine güvendiğimiz ürünleri tüketicilere sunuyoruz.

Şirket Bilgilerimiz

Mersis Numaramız:                         0632004857200018
Şirket Ticaret Unvanımız:               GURME GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Merkez Adresimiz:                           Kocatepe Mahallesi, Mega Center Ticaret Merkezi
                                                            Dış Kapı No. 89 A Blok İç Kapı No.511-512-513
                                                            Bayrampaşa – İstanbul


Şirketimiz, 05/06/2015 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında alınan karar gereğince 2015 yılı için, Yenibosna, Kuyumcukent Mah. 2.Plaza No:1/802 34197 Bahçelievler - İstanbul adresinde mukim Gerçek Bağımsız Denetim A.Ş. ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalamıştır.


Sertifikalar